Rezultate pentru eticheta "pentru copii"
Zi magică pentru copiii constănțeni: surprize, concursuri, spectacole, mascote și baloane, în Parcul de la Poarta 6

În parcurile constănțene a fost astăzi forfotă. Surprize, concursuri, spectacole, mascote și baloane. Nimic nu a lipsit din programul pregătit de municipalitate pentru toți prichindeii. Cei mici au făcut cunoștință, chiar de ziua lor, și cu personajele din poveștile lor preferate. Ba mai mult, au avut ocazia să asiste și la un show de magie. Evenimentele au avut loc în patru parcuri din oraș.
Afecțiunile digestive, pericol pentru copii. Sfaturile medicilor pentru a reduce riscul de îmbolnăvire cu enterocolită

Virozele respiratorii sau bolile copilăriei nu sunt singurele pericole din această perioadă. Mulți copii sunt vizați de diverse afecțiuni digestive, ce le pot aduce numeroase disconforturi. Căldura și mediul în care unele alimente sunt preparate ridică riscul de îmbolnăvire cu enterocolită. Medicii recomandă să fim atenți, să alegem alimente proaspete și să ținem cont întotdeauna de igiena mâinilor. De asemenea, în cazul în care apar simptome specifice, trebuie să ne adresăm specialistului pentru a reduce riscul de accelerare a bolii.
Anna vrea să o ia de la capăt, la Constanţa, împreună cu cei doi copii. Are nevoie de mâncare pentru cei mici, ''apă și lapte pentru copiii mei''

Cu doi copii prinși de brațele ei și cu câteva haine într-un bagaj. Așa a trecut Anna granița spre România. A fugit din calea războiului pentru a se salva atât pe ea, cât și pe cei mici. Soțul ei și restul familiei au rămas în Ucraina. Își dorește ca totul să se termine cu bine însă, până atunci. Anna spune că va considera orașul de la malul mării o a doua casă în care își dorește să-și vadă copiii crescând în siguranță.
O școală privată din Constanța a pregătit o clasă pentru copiii ucraineni. Elevă: „Mulțumesc tuturor românilor care ne-au oferit ajutor”

Copiii ucraineni refugiați care se află în Constanța au început să meargă la școală. O unitate de învățământ privată de la malul mării și-a deschis porțile pentru aceștia. Este vorba de 12 elevi ucraineni cu vârste cuprinse între șapte și 12 ani. Cea care le ține cursurile este chiar o învățătoare din Ucraina care și ea a fugit din calea războiului și a ajuns la Constanța. Aici, copiii învață inclusiv limba română.
Durere în sufletul Marinei. A fost nevoită să-și lase soțul în urmă și să-i ducă pe Elisabeta și Pavel într-un loc sigur: „Am decis să fiu puternică pentru copiii mei”

Printre străini, cu câteva haine în bagaj și cu doi copii mici prinși de brațele ei. Așa a venit Marina în România, țara în care spune că se simte în siguranță și care acum i-a devenit casă. Însă, pentru ea teroarea nu a luat sfârșit. În fiecare zi se roagă ca soțul ei care a rămas să-și apere țara, să rămână în viață și să se întoarcă cu bine la familia lui.